C Charlotte Forum öğrencisi 1/10/19 #1 Katılım 10/8/19 1/10/19 #1 Mesaj Gelince Falan Belli Olmuyor Mesaj Kısmının geliştirmesi lazım
EstergoN Forum acemisi 1/10/19 #2 Katılım 21/4/19 1/10/19 #2 Chati kapattıgımızda mesaj gelınce bıldırım ısaretı gıbı bısey gelebılır .
FRAGGER Board Administrator & Game Moderator Team Armada Battle Team Forum 4/10/19 #3 Katılım 27/10/18 4/10/19 #3 Charlotte' Alıntı: Mesaj Gelince Falan Belli Olmuyor Mesaj Kısmının geliştirmesi lazım Genişletmek için tıkla ... Selam, Bu öneriniz forumda ki Özel Mesaj bölümü için mi?
Charlotte' Alıntı: Mesaj Gelince Falan Belli Olmuyor Mesaj Kısmının geliştirmesi lazım Genişletmek için tıkla ... Selam, Bu öneriniz forumda ki Özel Mesaj bölümü için mi?
FRAGGER Board Administrator & Game Moderator Team Armada Battle Team Forum 4/10/19 #4 Katılım 27/10/18 4/10/19 #4 EstergoN' Alıntı: Chati kapattıgımızda mesaj gelınce bıldırım ısaretı gıbı bısey gelebılır . Ekli dosyayı görüntüle 189 Genişletmek için tıkla ... Oyun Chatinde bu durum çok saçma ve gereksiz olacaktır. Bu nedenle bu tarz bir özellik eklemeyi düşünmüyoruz.
EstergoN' Alıntı: Chati kapattıgımızda mesaj gelınce bıldırım ısaretı gıbı bısey gelebılır . Ekli dosyayı görüntüle 189 Genişletmek için tıkla ... Oyun Chatinde bu durum çok saçma ve gereksiz olacaktır. Bu nedenle bu tarz bir özellik eklemeyi düşünmüyoruz.
C Charlotte Forum öğrencisi 4/10/19 #5 Katılım 10/8/19 4/10/19 #5 oyun chati değil anasayfadaki adamın biri bana 2 ay önce mesaj atmış yeni gördüm mesela
EstergoN Forum acemisi 13/10/19 #6 Katılım 21/4/19 13/10/19 #6 FRAGGER' Alıntı: Oyun Chatinde bu durum çok saçma ve gereksiz olacaktır. Bu nedenle bu tarz bir özellik eklemeyi düşünmüyoruz. Genişletmek için tıkla ... Bıldırım dedıgım sey mesela chatte TR kısmını actgımızda Global chate bırsey yazıldıgında kırmızı bı bıldırım ısaretı cıkabılır farkındaysanız kımse Global chate bakmıyor
FRAGGER' Alıntı: Oyun Chatinde bu durum çok saçma ve gereksiz olacaktır. Bu nedenle bu tarz bir özellik eklemeyi düşünmüyoruz. Genişletmek için tıkla ... Bıldırım dedıgım sey mesela chatte TR kısmını actgımızda Global chate bırsey yazıldıgında kırmızı bı bıldırım ısaretı cıkabılır farkındaysanız kımse Global chate bakmıyor
Brave Moderator Team Forum Moderator 23/10/19 #7 Katılım 10/4/19 23/10/19 #7 Merhaba Önerinizi ilettim. İyi oyunlar